13 april, 2015

Snart åker vi!

Väskorna är snart färdigpackade, vi har massor att fixa (framförallt på jobbet) och respeppen är på topp - för nu på fredag åker vi ner till Stockholm och sedan lyfter vi till Thailand på söndag! Jag har ikväll tömt resekameran och hittade massa fina bilder från förra årets resa. Jag kommer att uppdatera bloggen därifrån så om ni står ut med massa fantastiska semesterbilder är ni välkomna att följa vår resa! :)

Den senaste tiden har vi varit på jakt efter nya fina soldräkter och solkepsar till barnen, som är de plagg som de kommer att använda allra mest de kommande veckorna

4 kommentarer:

 1. Hej Sofia! Vi ska resa med vår 1,5 åring till Kreta snart, har du tips på bra skor till en liten aktiv tjej som kommer vara överallt och upp-å-ner? :) Tänker typ sandaler som tål lite, alt typ crocs?
  Ha en bra semester! mvh Frida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Frida! Ursäkta sent svar. Jag kan verkligen rekommendera att ni köper Adidas Akwah, det är en sandal man kan knäppa åt som är lika lätta och tåliga som Crocs men som sitter betydligt bättre på foten. :) Ha en fin resa!

   Radera
 2. Hoppas ni får en riktigt bra semester, det låter så härligt att åka bort på våren.

  SvaraRadera