06 mars, 2015

Vacation as usual

Nu har vi bokat årets semesterresa och vi kör safe till 100% och bokade precis samma resa med samma bästa boende som förra året. Wiiiehooo! Kanske kan det upplevas lite tråkigt, men samtidigt är det så otroligt avkopplande och perfekt för oss som det bara kan bli. Förra årets semester var verkligen precis vad vi önskade oss och detta är precis vad vi längtar efter just nu.

 Några favoritbilder från förra årets vistelse på Millennium Resort i Patong, Phuket

Detta hotell har ett jättefint poolområde, en lyxigt gym, en fantastisk frukostbuffé, närhet till en helt okej strand och så ligger det jättenära ett stort shoppingkomplex typ som NK, en jättestor supermarket typ som Coop Forum, massa olika restauranger och kedjor (både thailändska och utländska), två stora lekland för barnen, bowlinghall, biograf och annat som man kan roa sig med på kvällar och regniga dagar. Inte för att det ska regna, men ändå.
 

3 kommentarer:

 1. Jag är precis som du, speciellt när man reser med barn. Same same är det bästa, och jungceylon och Millenuim är ju bara så perfekt. Du behöver inte förklara varför ni åker igen❤️!
  Är så avis och resan kommer bli underbar!

  SvaraRadera
 2. Underbart !! Jag skulle gärna spendera några veckor där med familjen :)

  SvaraRadera
 3. Innan vi skrapade lotten där i måndags och insåg att det bara var en tråkig lott, så var vi eniga om att genast ringa er och erbjuda vårt fantastiska sällskap i tre veckor ;)

  SvaraRadera