31 juli, 2014

Bebisbesök

Söndag till tisdag hade vi ju himla mysigt besök av Anna och hennes söta tjej Greta som reste upp från Sundsvall. Här får ni se några bilder från vår kvällspromenad och heldag på stan. Tack för besöket kära ni!  

Olivia och Greta i vår fantastiska Bugaboo Donkey som vi enkelt anpassade till en stortjej och en bebis inför en härlig kvällspromenad

Amanda i full fart med sin cykel! Vi har valt att inte köpa någon ny cykel och låta henne lära sig cykla utan stödhjul i år, eftersom vi inte tycker att hon behöver utsättas för den risken det innebär att kunna cykla själv. Amanda som nu är 4,5 år är inte rädd för något och har enligt oss inte tillräckligt med omdöme, så nästa sommar fokuserar vi på att cykla och då har hon förhoppningsvis även lite mer trafikvett :-)

Anna med sin fina dotter, vår goda lunch och jag med lilla Greta som hjälpte oss att shoppa massa fina saker på stan

1 kommentar:

  1. Jag kan verkligen rekommendera en springcykel till båda era tjejer! Kanon kul grej som även övar balansen utan att man riktigt vet om det själv. Jag lovar, när ni sätter dom på en vanlig cykel sedan så kommer dom kunna cykla på en gång! :) Vår dotter är strax över 3 år och lärde sig precis när hon fyllt 3. Efter 2 månader på springcykel så kunde hon cykla utan stödhjul och utan hjälp från oss vuxna :) Och hon cyklar jättefint och hänger med på alla promenader. Trodde aldrig att det skulle gå, hon är oxå en orädd liten tös ;)

    SvaraRadera