25 januari, 2014

Thailand in our dreams

Vet ni, idag har vi bokat resa och boende i Thailand och även i år blir det hela tre veckors kvalitetstid tillsammans! Hurra, jag längtar så himla mycket tills vi ska åka! 

Några bilder från förra årets resa

13 kommentarer:

 1. Så härligt! Förstår att du längtar!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen, det ska bli så underbart!

   Radera
 2. Så underbart att få lite kvalitetstid och värme dessutom. När åker ni?
  Trevlig helg och stora kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi åker i april :) Tack detsamma! Kram!

   Radera
 3. Svar
  1. I know, det känns så himla nice att vi har bokat nu!

   Radera
 4. Va härligt:) vi funderar på att åka dit över jul och nyår då kommer våra små vara 2,5 och 7 månader. Hur små har era barn varit när ni varit där? Va tror du om att åka med en 7 månaders? Mvh/ zandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har rest med en 2-månaders, en 3-månaders, en 14-månaders, en nybliven 2-åring och en nybliven 3-åring. Nu när vi åker kommer barnen att vara 4 år och 2 år. Det är inga problem att resa med små barn om man har en bra vagn med fullt liggläge, minifläktar att starta när de ska sova i vagnen, man tar med sig välling från Sverige och bra badbyxor med resår (och några badblöjor kan vara bra om barnen blir lös i magen). Vanliga blöjor finns att köpa där om ni inte ska bo på ett pyttelitet ställe utan Supermarket. Vi tog med oss blöjor från Sverige första gången för att vara säkra. Såklart att ni ska åka! Maila mig om du undrar något mer så svarar jag gärna! Kram!

   Radera
  2. Tack så mycke för svar:) ja hör säkert av mig närmare om lite mer tips:) kram

   Radera
 5. Sofia, Astrid och Greta25 jan. 2014 19:20:00

  Åh så härligt :) Var ska ni åka?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir Phuket även i år :) Vi tycker att det är en stor fördel att kunna boka transfer med Kids On Board och så vet vi att allt vi vill ha finns där.

   Radera
 6. Hej! Vi är en familj med fyra barn som funderat myck på Thailand, men det blir så otroligt kostsamt att boka med ex Ving! Bokar ni själva? Har du några tips , råd och tankar om var man kan vända sig, bra boenden osv? Vi har börjat kolla på resor att boka själva, men det är en sån otrolig djungel när man aldrig varit där! Vore toppen med lite tips på vägen :)/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vi bokar alltid billigaste flygresan vi kan hitta på nätet, helt utan att blanda in Ving eller något annat charterbolag. Lägg ner massa tid på att jämföra olika sidor för det finns Internetrabatter som man får genom att klicka från en sidan till en annan (förra året hittade vi ett pris på Ticket som vi nyttjade, som inte ens fanns på Tickets hemsida om man inte klickade sig dit från en annan söksida). Sedan googlar vi järnet på olika forum för att få tips om bra familjehotell, fina områden och liknande. När vi har hittat ett hotell som verkar intressant så kollar vi recensioner på nätet och så jämför vi priserna mellan alla företag som erbjuder hotellbokning på nätet (hotels.com, agoda.com etc) och så bokar vi på nätet även där. Det är billigare än att boka på plats i Thailand till och med. Dyrt blir det ju hur som helst om man är en hel familj som ska åka, men det är stor skillnad på vilket datum man väljer. Vi åker alltid precis innan regnperioden börjar när det har hunnit bli lågsäsong i Thailand, så hotellpriserna är mycket bättre. Maila mig gärna om du vill ha ännu mer information, jag delar gärna med mig! Kram!

   Radera