04 februari, 2014

Tävling: Frost!

Den 31 januari 2014 hade Disney-filmen Frost biopremiär i Sverige! Nu har ni läsare chansen att antingen vinna biobiljetter och en Elsa-docka i förstapris eller snögubben Olof som plastfigur i andrapris. För att vara med i min tävling som anordnas i samarbete med Disney, så vill jag att ni ska ge mig era bästa tips på vad man hitta på för kul med barn på vintern. Lämna en kommentar till detta inlägg senast fredag den 7 februari så är ni med i tävlingen. Lycka till!  

Elsa-dockan kommer från Disneystore.se och har ett värde av 230 kr 
(och det var en hårt Olof-figur och inte en mjuk som var andrapriset, jag missförstod det tidigare)

27 kommentarer:

 1. Vi är en sportig familj och älskar att ta oss ut i den friska luften . Att packa väskan med varm choklad & "lyx"mackor som barnen älskar så ger vi oss gärna ut med skidorna , på ishockeyplanen eller i slalombacken. Eller varför inte bara ta och grilla korv & åka pulka i närmaste backe . Att vi alla då kan njuta sv att vara ihop samtidigt som vi får frisk luft och aktivitet är väl bland de bästa i livet :)

  Nu håller vi tummarna ✊👍

  SvaraRadera
 2. Anna (anna.alajaasko@hotmail.com)28 jan. 2014 21:38:00

  Åka skidor ut i skogen (små barn kan man dra i pulka efter sig) och hitta en mysig plats där man kan gräva ner sig lite i en grop med sittunderlag och granris. Gör upp en eld och grilla korv och fika! Hur mysigt som helst och speciellt när vårsolen börjar värma! :)

  SvaraRadera
 3. Varför inte gå på bio? Jag skulle vilja ta med min systerdotter på denna filmen då jag missar hennes födelsedag som är idag pga av geografiska orsaker. Mysigt att köpa en stor popcorn och mysa ned sig i biostolen :)

  SvaraRadera
 4. Mia (miasmil@hotmail.se)28 jan. 2014 23:43:00

  Vilket bra pris! Jag har längtat efter den här biopremiären, och jag tror att dottern skulle uppskatta den hon med. ;-) Skämt åsido så skulle det vara supermysigt att gå iväg och se en film tillsammans bara vi två.

  Vår lilla tjej är lite för liten för skidor och skridskor, men älskar snö och att åka pulka, bli dragen på sin snowracer och att göra snöänglar. Sedan uppskattar hon att få vara med och skotta med sina lilla snöskyffel (göra som mamma och pappa är kul) vilket vi har fått göra en hel del den senaste tiden. :)

  SvaraRadera
 5. I vår familj gillar alla att gå på bio så det är en riktig "familjeaktivitet".
  Annars tycker jag det är himla kul att göra snögubbar och snökojor !
  Ingen är för gammal eller ung för att vara med och alla kan ha lika roligt !
  Viggo ÄLSKAR när vi gör sånna saker ihop hela familjen,
  och när det börjar bli kallt är varm oboy och skogaholmslimpa med prickigkorv ett obligatorist mellanmål :)

  Håller tummarna för tur !

  Kram

  Fröken M
  frokenmela@mail.com

  SvaraRadera
 6. Förutom de självklara sakerna som åka pulka och skidor så är ju bio alltid en höjdare i vinterkylan! Bygga snögubbar är också något vi älskar att göra tillsammans hela familjen. I år ska det själklart bli en Olof snögubbe! Är det för kallt för att vara ute så brukar vi satsa på att gå på något museum. Det brukar inte vara så mycket folk då, de flesta går på museum på sommaren känns det som.

  SvaraRadera
  Svar
  1. emailadressen kanske kan vara bra att skriva :) forsmark@hotmail.com

   Radera
 7. Hej!
  Det bästa min familj vet på vintern är skoterkörning!
  En bra dag, åker vi till en backe med oss har vi skranan och bobben. Som används flitigt av stora som små.

  Vi grillar korv och äter ostmackor självklart dricker vi varmchoklad.

  Vi har så skoj hela familjen, en aktivitet som vi skoj med i flera timmar. Brukar komma tillbaka med fint rosiga kinder.

  SvaraRadera
 8. Men två små barn blir det mycke pulka och snowracer åkande. Till lunch blir det arm saft med grillkorv! Lena M

  SvaraRadera
 9. Vi brukar ta med barnen (5 & 3 år) till skridskobanan och det tycker dom är superkul! På sidan finns en backe där man kan åka skrana så när dom tröttnar på skridskorna brukar dom åka där. Vi brukar ta med oss massor med fika, goa mackor, varm choklad osv så vi kan vara ute tillsammans flera timmar! Och på sidan ligger lillebror i vagnen, varm och nöjd :) En perfekt vinterdag för vår familj! Enkelt men ändå så uppskattat för barnen! :D

  SvaraRadera
 10. Att svänga förbi biblioteket och låna en hel hög med barnböcker att läsa i soffan hemma är riktigt underskattat när vinden viner utanför knutarna!

  SvaraRadera
 11. Vi brukar ta med oss tygstycken ut och så hänger vi upp en massa tyg i ett träd så att det bildas ett litet indiantält där vi kan mysfika hela familjen. Varm choklad och en kaka sitter aldrig fel :) Med vänlig hälsning Emelie Westergren

  SvaraRadera
 12. En tur med pulkan funkar alltid / Lillkillen

  SvaraRadera
 13. Disko:dans:party det älskar mina grabbar;) vi kör både inne och ute!!!/Ilva G

  SvaraRadera
 14. När vädret tillåter packar vi skidpulkan och beger oss ut i skogen. En dag med familjen i skogen ger så mycket lycka och glädje.

  SvaraRadera
 15. Vi brukar åka med skotern upp på "vårt" lilla berg där vi sedan grillar, leker och åker bob. Det är en favoritsyssla för hela familjen. Vi brukar även bygga snögubbar och snökojor, tolka bakom skotern, pimpla på sjön, åka skidor och skridskor. Allt som man kan göra ute faller vår familj i smaken!

  SvaraRadera
 16. Skridskor! I år var första gången vi provade tillsammans hela familjen, och OJ så roligt det är! Vi har en spolad fotbollsplan 5 minuter från oss, och där samlas hela grannskapet på helgerna. Alla tar med sig något litet att äta och så har vi knytis. Kan det bli mysigare?

  Hoppas på vinst! Har velat se Frost med barnen länge nu.

  Hälsningar,
  Fröken Lundin
  emelielundin@gmail.com

  SvaraRadera
 17. Mitt tips på en vinteraktivitet som är populär här hemma är att åka till badhuset och mysa med familj och vänner!

  Men att åka på bio och se Frost skulle också bli populärt. :)

  SvaraRadera
 18. Här uppe i Norrland är slalom och skoteråkning populära aktiviteter. Även skridskor på isen och varm choklad efteråt värmer mycket gott!

  Isa
  isaponturo@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Bygga en massa snölyktor i trädgården som barnen får vara med och tända när det mörknar. De blir så stolta när de ser hur mysigt de har fixat. :) / Anna H

  SvaraRadera
 20. Långpromenad i härligt vinterväder och bad både på badhuset och hemma i bubbelpoolen är aktiviteter som hela familjen uppskattar. /Malin viggos mamma.

  SvaraRadera
 21. Att ta hitta en stor snöhög och skotta ut en grotta ur tillsammans med barnen är superkul. Det enda som behövs är spadar Att göra en klassisk eller helknasig snögubbe går också alltid hem hos barnen om det är kramsnö, så som det var idag. Med snö kan man hitta på mycket kul.

  SvaraRadera
 22. Skridskor, skoter och mysfika ute

  SvaraRadera
 23. En fin vinterdag tycker vår familj om att ge oss i skogen, mer eller mindre planerat. Korv och bröd går alltid hem och är uppskattat, nygrillat, av både stora och små! Dessa utflykter brukar generera aktiviteter för hela dagen. Elda, grilla, äta, leka och frisk luft och tid.. då trivs iallafall vi som bäst!

  SvaraRadera
 24. På vintern så myser vi lite extra mycket:)
  Är det snö så passar vi att åka pulka i alla backar vi kan hitta och grilla ute.
  Men är det däremot tråkväder så myser vi, kollar film, bakar och pysslar:)

  SvaraRadera
 25. Det bästa är att ta med en termos med varm soppa och gå ut och åka pulka och bygga snöborgar!

  SvaraRadera
 26. Pyttipanna i pitabröd, tillagad i murrikka nere vid umeälven är toppen, varm choklad o mashmallows till efterrätt. Vi gillar också att göra islyktor av isblock frusna av vattenfyllda mjölkpaket, fint att färga m saft eller vattenfärg/ Therese

  SvaraRadera