29 januari, 2014

Rosa nödvändigheter

Ikväll har vi kompletteringshandlat några av de saker som vi behöver inför vår Thailandsresa. Vi har varit nöjda med Swimpys UV-kläder tidigare år (som har bra kvalitet i förhållande till priset) så vi beställde dubbla uppsättningar till båda barnen med både kläder och solkepsar. Amanda har fått sig ett par nya sandaler eftersom hon har vuxit ur sina och så har vi beställt ett simhjälpmedel som vi ska ta med till vår stora badtjej. Hon är en hejare på att bada och är superpeppad på att simma redan nu, så ska bli så roligt att träna med henne i Thailand. 

En ny väska har vi också klickat hem och det var faktiskt Jonas som valde färg, haha, och det blev verkligen rosa inköp ikväll. Vi har en nästan likadan Titan X2-väska i svart sedan förut (pax för den nya!) som vi har varit jättenöjd med, så det blir perfekt att ha två sådana med oss i år. 

En Titan X2-väska, UV-kläder/simhjälpmedel från ToyMe och Lekmer samt sandaler från Sportamore är de saker som vi har beställt till resan hittills och det som återstår att köpa är lite sommarklänningar, solskyddsfaktor, nya armringar till Olivia och lite saker till reseapoteket. Sedan är det bara att åka! :)

1 kommentar: