29 december, 2013

Lediga dagar tillsammans

Idag har vi bara varit hemma, jag och tjejerna. Jonas jobbar med förberedelserna inför distriktslags-SM i innebandy som spelas här i Umeå efter nyår, så hans julledighet blev tyvärr inte lika ihållande och mysig i år. Barnen har fått slå sönder årets pepparkakshus nu när juldagarna är förbi, det är ju lördag idag och det kändes fräschare att låta dem äta av det nu än om typ två veckor. Det var mycket populärt hos Amanda som slog med plasthammaren med glada miner, medan Olivia var tveksam och sedan blev ledsen när huset var rivet. 

Husrivning på gång vid köksbordet

Medan jag har fixat med mat, disk och sådant så har barnen lekt med en livlig fantasi idag. De har jätteroligt tillsammans nuförtiden men tjivas också en hel del pga att de inte förstår varandras nivåer och har svårt att anpassa sig. Idag försökte Amanda leka en sifferlek med Olivia, i vilken man skulle stanna på en siffra och springa på en annan, och det blev lite svårt för Olivia som förmodligen inte ens vet vad en siffra är för något. 

 Här leker Olivia och Amanda "stortjejer", kallar varandra för Alice och Moa (min kusin och hennes kompis :) och har övernattningsparty på hallgolvet. Amanda är verkligen duktig på att involvera sin lillasyster i lekarna trots att Olivia fortfarande pratar med få ord och hon testar hela tiden på vilken nivå som de kan leka

1 kommentar:

  1. Blöjor,barnmat.välling mm,med hemleverans direkt till dörren över hela Sverige.

    NU ÄVEN MED BYXBLÖJOR OCH BLÖJTÅRTOR

    www.blojbudet.se

    SvaraRadera