11 november, 2013

När det är dags att sova

Både jag och Jonas är nattugglor och båda barnen är precis likadana. I helgen var de uppe länge och eftersom Jonas (såklart) inte hade ställt någon väckarklocka så slog de rekord och sov till kl 11 igår morse, haha. Det har därför blivit en rätt så förskjuten dygnsrytm i den här familjen och det var svårt att få barnen i säng ikväll. De lekte och hade så roligt tillsammans och var typ piggaste ungarna någonsin trots att klockan närmade sig 22. Nu sover de snart båda två och vi har bestämt att vi tyvärr måste ställa klockan på helgerna, så himla typiskt för en småbarnsfamilj. :)

Eftersom jag missade helgens lördagsdisco hade vi måndagsdisco tillsammans med utklädnad, dans och popcorn istället. Superkul och uppskattat av oss alla!
(Amanda har fått en fläskläpp efter att ha ramlat i en äventyrslekpark i lördags, men hon är som ni ser mycket glad ändå)

Efter att ha fixat morgondagens frisyrer (om Amanda vill ha någon mer avancerad frisyr än en tofs är det bäst att jag gör den dagen innan eftersom Jonas inte är att lita på när det kommer till håruppsättningar) och borstat tänderna för andra gången har vi nu äntligen fått dessa små pyjamastjejer i säng

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar