26 oktober, 2013

Sponsrad video: Vinnare och ny TÄVLING!


Jag har nu dragit en vinnare i tävlingen i samarbete med Malaco och slumpgeneratorn valde nummer 3, som är Sandra. Maila mig din adress så kommer Malaco att skicka din vinst!

För er andra så kommer det nu en andra chans! Ett likadant pris (10 smarriga godispåsar från Malaco) kommer att lottas ut igen och det enda ni behöver göra, innan onsdag den 30/10 kl 22.00, är att svara på frågan: - Hur ofta äter ni godis? :) Lycka till!

11 kommentarer:

 1. Oj, oj! Nu blir man avslöjad, mest var och varannan dag!

  /Annika

  SvaraRadera
 2. Jag ÖNSKAR att svaret var på lördagar - men tyvärr, jag äter godis VARJE dag !
  [ Mer eller mindre såklart ] Men jag är en riktig godisråtta som har svårt att låta bli :)

  SvaraRadera
 3. Jag försöker hålla mig till lördagar men nog slinker det ner oftare än så.

  SvaraRadera
 4. Jag är en sådan person som är allt eller inget. När jag väl bestämt mig för att inte äta godis då kan det gå flera månader men när jag försöker att bara äta på lördagar så då äter jag istället varje dag.

  SvaraRadera
 5. Kanske 1-2 gånger i veckan. Ibland 3. Nu vart jag grymt sugen...

  SvaraRadera
 6. Det bästa vore 1 gång i veckan på lördagar men tyvärr blir det oftare nu när man bara är hemma och är mammaledig. / Jasmine

  SvaraRadera
 7. Oj, ja, jag får nog stämma in i Malacos reklamfilm;) Jag har nog Lördag hela veckan! Godis är gott!

  SvaraRadera
 8. Det har sina fördelar att vara vuxen... Man får äta godis när man e sugen. Önskar dock att suget bara skulle infinna sig på lördagar istället för var o varannan dag ;)

  SvaraRadera
 9. Ja, det här med godis..det slinker ju ned alldeles för ofta. Man önskar att det kunde hålla sig till lördagar men icket ;)
  / Bella

  SvaraRadera
 10. Försöker hålla det till en gång i veckan sedan jag fick barn -för att föregå med gott exempel. Det lyckas väl iallafall ibland.. ;) /maria s

  SvaraRadera
 11. Jag äter när jag är sugen. Det blir allt från ingen dag i veckan till kanske 3 ggr i veckan. Dock är det alltid bra att ha hemma om andan faller på eller om gästerna är sugen på något sött efter maten :)

  SvaraRadera