28 oktober, 2013

Nya tider för yngsta förskoletjejen!

Det kändes något ambivalent när vi i fredags fick brev från kommunen med besked om att Olivia har fått plats på Amandas förskola från början av december. Hon trivs ju så himla bra på den förskolan som hon går på just nu (som vi blev tilldelade i tredjehandsval) och vi är hur nöjda som helst med personalen. Inskolningen har gått bättre än vi hade kunnat hoppas på och hon verkar vara så glad och lycklig varje dag. Det praktiska måste dock få gå före den här gången eftersom vi även är jättenöjda med Amandas förskola och det handlar faktiskt om att lämna/hämta på olika ställen under flera års tid. Amanda blev jätteglad över beskedet och jag hoppas att det blir lika bra där för Olivia. 

Vår älskade, lättsamma och glada flicka!

3 kommentarer:

 1. sofia, astrid och greta28 okt. 2013 20:39:00

  det blir säkert jättebra! tänk så roligt för barnen att ses ute på föreskolegården och tänk så skönt för er att slippa lämna/hämta på två olika ställen :) kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir nog jättebra, både roligt och praktiskt! Vi har inte fått någon information om att Amanda ska byta grupp så till en början kommer de även att ses inne :) Kram!

   Radera
 2. Vi har också tackat ja för Alva. Känns trist att flytta på henne då hon också trivs jätte bra. Är fördel att dom är små än och inte kommer minnas något av det. Ska bli väldigt skönt att hämta/lämna på samma ställe. Men om dom inte gör nån rokad så kommer de vara mycket barn där den här terminen. Men kommer säkert bli jätte bra!

  SvaraRadera