01 oktober, 2013

Normal vardag igen!

Båda barnen somnade helt friska i både ögon och näsa, låt oss hoppas att det förblir så till imorgon så att vi kan jobba och gå till förskolan som vanligt igen. Nu vill vi inte ha några bakslag när vi äntligen är friska! Ikväll har vi haft besök av Nellie och Ellen och det var mycket uppskattat av barnen som nog längtat efter sina kompisar. Amanda och Olivia busar och leker rätt bra tillsammans just nu och framför allt Amanda börjar förstå att det är riktigt roligt med ett syskon. :) Här får ni se några bilder från vår eftermiddag och kväll tillsammans.

Brottningsmatch och skratt i soffan

Olivia älskar att titta på bilder och filmer på min mobiltelefon 
(karusellfilmerna från i somras är stora favoriter)

Amanda berättar för Olivia vad hennes förskolekompisar heter och båda tjejerna är väldigt peppade på att snart ta klassfoton på sina förskolor

Medan jag passade på att (iaf försökte) jobba lite vid köksbordet så ritade tjejerna vid varsin ände av bordet

Olivia spelade Legospel på iPaden och blev snabbt populär :)

Ikväll har förresten min snälla mamma varit här och hjälpt oss att frosta av den stora frysen i garaget. Den råkade stå öppen under någon vecka för länge sedan och var helt full med is. Hej och hå, som vi har hackat, hällt varmvatten och tinat. Men nu är det gjort!

Strax är det dags att leta sig till sängen och kanske kolla på ett avsnitt New Girl med min älskling som har varit och dömt innebandy ikväll. Hoppas att ni också har haft en bra tisdag! Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar