12 oktober, 2013

När olyckan är framme

Precis när jag och tjejerna skulle åka till stan vid 17-tiden för att gå på restaurang, åka till Godishuset och därefter hyra film så ramlade Amanda (när hon skulle klättra över soffan och komma för att komma och klä på sig ytterkläderna). Varför hon valde att klättra över ryggstödet på soffan vet jag inte, men hon ramlade iaf och slog bakhuvudet i den låga fönsterbrädan bakom soffan. Älskade Amanda fick ett jack på ungefär 1 cm i bakhuvudet så jag lämnade Olivia till min mamma och åkte med henne till akuten. Där var det jättelång väntetid så efter inrådan från akutpersonalen så åkte vi till Primärvårdsjouren istället och efter en ganska lång stunds väntan där också så fick vi helt fantastiskt fin hjälp. Kvinnorna som tog emot oss var väldigt pedagogiska och Amanda var helt lugn och stilla när de tvättade rent såret och limmade ihop det. Modiga och duktiga tjejen! 

Nu hoppas jag att hon slipper sy/limma sin lilla kropp något mera för detta var trede gången (och innan denna gång så har det inte varit sådana fall som normalt skapar skador som behöver sys eller limmas utan det har varit mest otur). Men det gick iaf bra ikväll och det är ju (bak)huvudsaken! :)

När såret var limmat var Amanda hur glad som helst och efter ett besök på Godishuset har vi haft en mysig kväll tillsammans här hemma. På bilden visar Amanda "prinsessägget" som hon fick köpa :)

6 kommentarer:

 1. Nååh stackars liten. De går så himla fort.
  Vi kom precis hem från ett larm där en fyraåring satt fastklämd mellan bil och en vägg i garaget. De går så himla snabbt me dom små.... <3
  Skönt att de gick bra för er ändå.
  Kram Carro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojoj, man vill inte ens tänka på allt hemskt som kan hända. För oss gick det jättebra iaf. :) Kram!

   Radera
 2. Sötskruttan...
  Hur gick det att sova i natt med såret? Jag vet att A tyckte det var jobbigt första natten, sen gick det bättre :)
  Vi tänker på dig Amanda och hoppas att vi får chans att träffas snart :)
  Kramar från oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gick bara fint! Amanda sov på mage och märkte inte ens av såret som det verkade. Tack för det! Ska vi ses någon kväll i veckan? Tisdag? Kram!

   Radera
 3. Stackars liten, men tur i oturen att det inte gick värre !!
  Jag minns känslan när Vi gjorde typ samma sak och vi fick åka in och limma. Han var ledsen och hade ont, jag var mest skärrad. En ruskigt otrevlig situation och Känsla !
  Kram på er !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen inte roligt när de små gör sig illa. Men allt brukar bli bra till slut. Detta ärr kommer ju inte att synas sedan så det var mest för stunden som det var jobbigt för Amanda. Kram!

   Radera