10 september, 2013

Tävling: Vinn Iron Man 3 på DVD!

Påminnelse om min tävling: sista dagen att tävla är nu på onsdag den 11 september! Lycka till!

Nu när det börjar vara mörkt på kvällarna så är det ju himla mysigt att se på film! I veckan släpptes Iron Man 3 på DVD/Blu-ray och i samarbete med Disney kan jag nu presentera en tävling för er. Tre vinnare får varsin DVD att spara själv eller ge bort, och det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att svara på denna fråga: - Vad är ditt bästa tips för en bra höst?Marvel Studios (Marvel’s The Avengers) släpper nu det största Iron Man-äventyret hittills – en oförglömlig upplevelse du inte vill gå miste om. När Tony Starks/Iron Mans hela värld bokstavligen talat rasat samman, tvingas han använda all sin uppfinningsrikedom för att försöka överleva, möta fienden och skydda de han älskar

11 kommentarer:

 1. Mys i soffan med levande ljus och en bra film!

  SvaraRadera
 2. Varma, mysiga kläder och en skön promenad/utflykt ute. Kvällen får gärna varvas ner hemma med ljus, mat och busiga barn!

  SvaraRadera
 3. En trevlig skogspromenad med familjen som avslutas med fika ev korvgrillning. Kvällen avslutas med mys i soffan med tända ljus o film o nått extra gott

  Med vänlig hälsning,
  Jenny s

  SvaraRadera
 4. När höstrusket som mest skakar om ditt hus, tänd då i mörkret några värmeljus, och samla familjen tätt intill, för att bara mysa sittandes still, och lyssna på naturens egen symfoni, när regnet och vinden utanför tar i...

  Med vänlig hälsning, Lina
  niohl(snabel-a)bredband.net

  SvaraRadera
 5. Min perfekta höst kväll består av god mat i trevligt sällskap och sedan en mysig filmstund i soffan med tända ljus i massor och mycket gosiga kramar från hund och sambo.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. En trevlig husvagnsweekend med sambo och barn. Utelek hela dagen och film , filt, tända ljus och nått gott att äta till.

  SvaraRadera
 7. Reflektera över livet och vad man vill förbättra eller ändra på. Konsumera mindre, hjälpa behövande mer! Prioritera sin tid och umgås så mycket som möjligt med familjen! Kramas massor!
  Nikki

  SvaraRadera
 8. Man ska försöka ta vara på den härligt friska höstluften. Ersätta utblommade sommarblommor med höstaster. Rensa garderoben så att man inte bara har allt för kalla sommarplagg att sätta på sig. För att frysa är inte kul :)

  SvaraRadera
 9. Försöka fånga de soltimmar som ges. Själv har jag precis gått ned i arbetstid och fått en extra ledig dag i veckan då det ska fångas soltimmar och mysas med barnen.

  SvaraRadera
 10. Så länge det är "fin" höst är det ju lugnt de här vackra klara höstdagarna då man kan vara ute i skogen och grilla korv mm. Men när höstrusket sätter in med mörker och regn är det träning som gäller för att hålla uppe energin och få endorfiner så man står ut till julen kommer då man har ledighet och julefrid att se framemot! Spinning, löpband och gym är fina höstaktiviteter!

  //Erica

  erica@stocksjo.se

  SvaraRadera