31 augusti, 2013

En dag med vänner

Idag var det ett nödvändigt ont att börja dagen med att diska, städa och sortera tvätt, men därefter har vi bara haft roligt! Vi skulle åka till en äventyrslekpark med Sofia, Ebba och Felix men Jonas råkade ta med sig bilnyckeln när han åkte till stan med vespan, så vi bjöd ut våra vänner hem till oss direkt istället. Vi har promenerat, handlat mat och lördagsgodis, fikat och ätit middag ute i solen och därefter haft en mysig kväll i TV-soffan. Barnen har lekt och busat hela dagen och när jag frågade om Amanda hade haft roligt innan hon somnade för en stund sedan så svarade hon att det var "jättelolit att leka med Ebba hela dagen". :)

Söta tjejgänget vid sitt bord under middagen (som dock inte var så lugn och stillsam utan härligt livlig med utspilld dricka, klädbyten, amning och spring fram och tillbaka, haha :)

Felix var gullig i Olivias solhatt och vi åt god tacos till middag

Ebba lekte med prinsesslottet på Amandas byrå ikväll och både Amanda och Olivia hämtade då varsin pall för att nå upp ordentligt, hihi, det gäller att vara kreativ så att man inte går miste om någonting roligt  :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar