14 juni, 2013

Lillögat

Idag har Jonas och tjejerna varit på BVC för att se över Olivias öga. Stackarn kan ju inte se någonting alls idag, men hon verkar tack och lov inte så väldigt besvärad (förutom att hon inte kan bedöma avstånd och ramlar mer än vanligt). Hon fick allergimedicin i flytande form som vi blandade i saft till lunchen (jag fick nämligen fint sällskap på min lunch) och hon drack upp allt, så förhoppningsvis är det bättre imorgon.

Fina lilla Olivia, som ändå är så glad och sprallig

Tjejerna hade roligt i soffan för en stund sedan och Olivia som nog undrar varför hon bara har ett öga

Ikväll har vi en riktigt slapp kväll och det känns himla skönt att det är fredag! Vad har ni för planer i helgen? Vi har en lång lista på saker som borde fixas med huset, men vi ska även hinna med massa roliga saker förstås. :)

8 kommentarer:

 1. sofia, astrid och greta14 juni 2013 20:52:00

  men stackars lilla sötnosen :( hoppas medicinen hjälper! vad ni är drabbade av insekterna - minns att Amanda sett nästan likadan ut någon gång. kram på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, två gånger har Amanda fått likadant. De är inte känsliga i övrigt och inte heller mot bett på andra ställen på kroppen…men Täfteåmyggorna är elaka mot ögonen. :) Kram!

   Radera
 2. ....oj,det ser inte så trevligt ut men hon är ju kanske inte så besvärad av det får vi hoppas? Fredagskvällen har varit trevlig med grillat till middag.//Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej då, det har gått jättebra. Idag ser det betydligt bättre ut. Härligt att höra att du har det bra Kristina! Kram!

   Radera
 3. Stackars liten , hoppas att det fort blir bättre igen.

  SvaraRadera
 4. Men sj aj... Min äldsta son är oxå allergisk och har oxå sett ut så dör flera gånger i ögonen... Förbaskade knott och mygg:(
  Hoppas medicinen hjälper!
  Kram K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om mina barn är allergiska (men kanske?) för de reagerar inte så mycket på bett på andra delar av kroppen. Men även Amanda har fått så här två gånger så kanske är de lite känsliga. Eller också är myggen här uppe extra hemska. :) kram!

   Radera