03 juni, 2013

Kvällsmys

Nu varvar tjejerna ner tillsammans efter dagens lek, bus och äventyr. Amanda har slutat dricka mjölk, saft och vatten i flaska, men välling är himla bra tycker vi! Vad tycker ni? Hon fyller på med bra energi inför natten (hon vaknar aldrig på natten och sover alltid i sin egen säng) och får dessutom i sig extra vitaminer genom vällingen. Så, vi låter Amanda mysa med sin lillasyster på kvällarna fast hon är tre år och jag tror att de båda gillar det lika mycket. Just nu tittar de på Tingeling och jag ska ta tag i disken efter vår middag. Kram från oss!

Olivia och Amanda i vår mysiga soffa

3 kommentarer:

 1. Absolut. Tummen upp för välling. Vår treåring dricker välling morgon och kväll. Det har hon gjort sedan hon var nio månader och skulle bli jätteledsen om vi nekade henne det. Finns ingen anledning tycker jag. Vilken välling får Amanda? Ell dricker fortfarande ettårsvällingen ;-) kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amanda får också 1-årsvällingen, vi testade de andra för äldre barn men hon gillar denna bäst och det är smidigt när de dricker samma :) Kram!

   Radera
 2. Moa blir ju 3 i aug och dricker också välling, morgon och kväll. Hon får 3-årsvälling och Leo 1-års. Tycker det är perfekt eftersom hon inte äter så mycket till varken frukost eller kvällsmat och vi har inga planer på att ta bort det för henne ännu ;-)

  SvaraRadera