11 maj, 2013

Sverige!

Sedan tidig morgon svensk tid är vi nu på hemmaplan, men eftersom vår hemresa blev inställd (vi skulle egentligen ha åka hem imorgon) och vi därmed missade vårt flyg hem till Umeå så stannar vi i Stockholm hos Jonas brorsa Emil ett dygn. Det kändes drygt att behöva resa i ytterligare 6 timmar via Olso imorgon och dessutom behöva betala 6500 kr i ombokningskostnad till SAS, så detta blev den bästa lösningen…och ja, vi har lärt oss att i fortsättningen boka alla flyg på samma gång. Jonas är dock inte här för han passade på att åka till Malmö på en utbildning. :) 

Hur som helst har hemresan gått bra och vi är riktigt trötta just nu, så det blir en tidig kväll och sedan åker vi tjejer till Umeå vid 12 imorgon. Det ska bli spännande att flyga med båda tjejerna själv... Ett inlägg med mer bilder och några tips för er som ska resa med barn kommer senare ikväll. Kram!

 Amanda och Olivia på Bangkoks flygplats vid 23-tiden igår kväll

6 kommentarer:

  1. Härligt att ni är på hemmaplan igen. Ser fram emot att få kika på bilder från resan. Ha en trevlig kväll och lycka till med hemresan tjejer./Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag lovar att visa fler bilder inom kort :) Kram!

      Radera