24 maj, 2013

Sponsrad video: Sommarmat

När det är varmt ute blir jag sugen på fil med müsli och färsk frukt, vilket jag inte alls äter lika ofta under den kalla delen av året. Det känns svalkande och lagom lättsamt, så om det fortsätter att vara fint väder ska jag köpta med mig fil till jobbet nästa vecka. :) Någon av er som också älskar fil på sommaren?

6 kommentarer:

 1. Älskar också fil! Inget någon annan i familjen tycker om direkt, så desto mer till mig då ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar oxå fil :) men tycker fil är lite fusk till lunch, särskilt om man tränar hårt... Men till mellis är det helt ok

  SvaraRadera
 3. Fil är ett bra alternativ på sommaren, speciellt när vi har sådana dagar som idag, härligt! :) Jag försöker köpa Norrmejeriers varor för att gynna Norrland, hoppas fler också gör det valet (iaf i den mån det finns likadana varor som t.ex. arla) spec istället för icas österike-producerade grädde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar också välja produkter som är lokalproducerade, om det inte är någon spännande smaknyhet eller liknande som jag vill testa, men eftersom jag har läsare i hela Sverige valde jag att visa denna video i alla fall. Arla har hur som helst bra produkter tycker jag även fast även jag många gånger är ett fan av Norrmejerier. Varför frakta produkterna längre än nödvändigt? :)

   Radera
 4. Absolut fil - men då ska det vara från Norrmejerier! Inte från nåt södermejeri då vi har så bra produkter här i Norr! Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maria, du får samma svar som Emma ovan, självklart ska vi som bor här i Norrland sponsra Norrmejerier. Men även fast jag i princip alltid väljer tex mjölk och grädde från Norrmejerier så hindrar det inte mig att testa produkter från andra leverantörer emellanåt. Men du har helt rätt att vi har toppenprodukter här!

   Radera