03 maj, 2013

Prinsessor!

Som jag berättade tidigare så köpte vi med oss tre prinsessor (Snövit, Ariel och Belle) som fick göra Askungen sällskap i Amandas samling av prinsessor som kan byta klänningar med varandra (det är Disney MagiClip). Tanken var att hon skulle kunna leka med dem främst på flyget, men de följer med överallt här borta och roar vår lilla prinsessa dygnet runt. När Amanda skulle få välja en present i leksaksaffären hittade hon en Törnrosa som hon blev jätteförtjust i, så nu är hon den stora favoriten och även Olivia tycker att det är roligt att leka med dessa små figurer. Ett tips till er som ska ut och resa med små prinsessor. :)

Både Olivia och Amanda gillar att vara på leksaksaffären i gallerian bredvid vårt hotell. Förra gången vi var där fick Amanda en Törnrosa med en häst och en vagn (som ni ser ville hon verkligen ha den)

Prinsessorna som kan byta klänningar med varandra är perfekt att ta med sig i den lilla lådan som vi hade med oss hit (det finns även mjuka klänningar men de går lätt sönder och är svåra att ta på). Det är smidigt att ha med sig små leksaker i skötväskan som kan roa barnen en stund medan man själv byter om eller ska fixa med någonting annat

5 kommentarer:

 1. Det ser ut att vara en rätt så stor leksaksaffär? Trevligt för flickorna kan jag tro.
  Hur länge skulle ni vara borta och skulle ni förflytta er till något annat ställe under resan? Ha en skön helg! //Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en stor galleria, typ som NK och leksaksavdelningen är ganska stor. :) Vi ska bo här hela semestern (20 nätter) men ska göra en utflykt till Phi Phi bland annat. Tack så mycket! Kram!

   Radera
 2. Måste fråga var du köpt dessa magiclip-figurer? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De tre som jag köpte med mig till resan hittade jag på Lekia i Umeå. :)

   Radera
 3. tack för svar =) Bor i finland så jag får nog söka efter dem här då eller ta en sväng till umeå (bor ju i vasa så det är inte så långt ;) Trevlig fortsättning på semestern!

  SvaraRadera