07 maj, 2013

Lyckad båtutflykt!

För er som kanske var oroliga för att vi skulle ut och åka båt idag (som min kära mormor till exempel?) så kan jag glatt meddela att vi nu är hemma på hotellet igen. Allt har gått bra och nu ska vi bada i poolen en stund, innan det är dags att duscha och äta sen middag. Kram från oss!

Mitt älskade sällskap på dagens utflykt 

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig färg på vattnet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tänk om vi hade turkost vatten i Sverige :)

   Radera
 2. Kan säga att anledningen till att jag inte kommenterat är för att jag är så förbannad avundsjuk :) Ni ser ut att ha det fantastiskt och jag är imponerad över att du är så positiv trots att ni har dåligt/sämre väder vissa dagar! En annan hade ju brutit ihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, vilken härlig ärlighet. Eftersom vi är borta så länge som 3 veckor känns det inte värt att bryta ihop pga vädret. Vi har haft det fantastiskt hur som helst och dessa sista tre dagar har det varit riktigt fint! :)

   Radera
 3. Ni verkar ju ha det helt underbart :) Här hemma har vi haft varmaste dagen på länge. Ni kanske kan ta med er ännu mer värme då ni kommer hem. :) Hälsa familjen. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska försöka ta med värme hem, haha, det vore himla bra. Det är över 30 grader varje dag (dygnet runt) så Umeå kan få några grader härifrån. :) Kram!

   Radera
 4. Åh vad härligt! Tror att jag också har badat där bilden är tagen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är stranden där The Beach (Leonardo DiCaprio-filmen) spelades in :)

   Radera