06 maj, 2013

Gott & blandat

Hej på er! Båtutflykten som vi tänkte åka på idag var fullbokad, så det blir en tripp imorgon istället. Just nu är klockan snart 18:30 och vi tar det lugnt på hotellrummet. Det är grått och trist väder idag så istället för att gå till stranden slappar vi i eftermiddag. Jonas gick ut till poolen för två timmar sedan och jag är rätt säker på att han ligger och sover. 

Vi tjejer ser på film (Amanda har med sin iPad), leker, äter kakor, ritar och snart ska vi duscha och göra oss redo för kvällen. Jag passade på att gå igenom lite foton och tänkte dela med mig av några blandade bilder från vår semester hittills. Hoppas att ni har det bra där hemma, ni är ju rackarns dåliga på att kommentera så vi har ingen aning hur det är hemma i Sverige. :) Kram från oss!


Lite gott och blandat från vår härliga vardag

3 kommentarer:

 1. Jamen, inte ser ni ut att ha det så illa där inte?
  Här hemma är det sol idag fast det blåser. Sitter man i lä är det ganska härligt (i alla fall i Skellefteå). Är det Jonas som försvinner i vågen där på kortet? Njut av tiden som är kvar nu.Kram på er

  SvaraRadera
 2. Det ser verkligen jättehärligt ut! Man ser hur barnen njuter och har det bra.:)

  SvaraRadera
 3. Tack för trevliga uppdateringar. Här i Sundsvall har våren kommit och det tar emot att gå in och träna, men kör min 6:e dag på kickstart/worldofshape. Känns kanon. Tänkte fråga dig om du la på extra vikter på benböjen etc. Om du körde på gymmet vill säga?

  Kram och ha det så gott.

  /Anna

  SvaraRadera