15 april, 2013

Packelipackning

Vi har ju rest till Thailand med barn två gånger förut så nu börjar man vara rätt så rutinerad när det kommer till packningen. Många saker som vi hade med oss förra året lämnar vi hemma och vissa saker tar vi med oss för första gången. Lampor till vagnarna till exempel, det blir ju riktigt mörkt på kvällarna där nere och långt ifrån alla vägar har trottoarer. Nej hörrni, nu ska vi packa vidare!

Olivia hjälper till så bra :)

Förresten, jag kan ju berätta att vi bokade hotell imorse! Jag hade tänkt att vi skulle flytta runt till olika hotell, men Jonas övertalade mig att vi skulle boka hela semestern på vårt favorithotell i Patong och sedan göra utflykter därifrån, tex en resa med övernattning till PhiPhi. Vi älskar det hotellet och det finns massa kul att göra i närheten även om vädret inte skulle vara på topp. Soliga dagar vid poolen, utflykt till Phuket Zoo, en dag i en vattenpark, solnedgångsmys på stranden, båtutflykt till paradisstränder och massa annat roligt ser vi fram emot under tre veckor i Thailand. 

Här, på Millennium Resort, ska vi bada, leka, träna, busa och ha det helt underbart bra!

3 kommentarer:

 1. Låter härligt! Men snälla låt bli Phuket zoo de har urusel djurhantering och är man det minsta djurvän så sponsrar man inte dem med ett besök. (Googla gärna). Djurparker är inte så roliga när man vet att djuren lider. Ex drogad lejonungar för att turister ska fotograferas med dem.

  Hoppas ni får en lika bra resa som ni fått tidigare år!

  Erica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch då, det låter ju inte alls bra. Har inte läst någonting, så tack för förvarningen! Kram!

   Radera
 2. http://www.tripadvisor.se/Attraction_Review-g293920-d1018243-Reviews-Phuket_Zoo-Phuket.html

  Tripadvisor (ej objektiv men en bild vad andra tycker i alla fall).

  Erica igen :-)

  SvaraRadera