07 juni, 2012

En dagstripp!

Idag är Olivia och jag i Stockholm på jobb och trevligheter. Vi åker bara över dagen så ikväll får vi pussa på övriga familjen igen. Flygresan gick som en dans för vår resvana lilltjej och nu sitter vi på bussen på väg in till city för att möta upp trevliga kollegor som jag inte har träffat på jättelänge. :)

4 kommentarer:

 1. Hej,
  Tänkte jag skulle fråga dig om en sak du som rest mycket med barn. har en son som är två månader äldre än Amanda och vi ska åka till Mallorca med familjen. Han har blöja än (har Amanda det?) Hur gjorde ni i poolen? Hade ni badblöja under soldräkten eller badbyxa? Hur gör man egentligen? Badblöjorna brukar ju bli så tunga och suga in så mycket vatten och så vill man ju självklart ha soldräkt på. har du några tips?

  Tack för en härlig blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Amanda använder fortfarande blöja. Vi använde en badbyxa (alltså en badtrosa med resår som sitter åt vid låren) och det fungerade jättebra. Amanda bajsade några gånger i den och det läckte inte (hon sa visserligen till direkt men den verkar hålla tätt bara man ser till att ta en typ som är helt tight runt låret - jag gick ner en storlek för att den skulle sitta bra). Sedan hade vi med oss badblöjor som hon hade några gånger på stranden (mest för att vi bara hade en badbyxa och det kändes ofräscht att den skulle bli sandig och sedan användas i poolen). Vi tänkte även att hon kunde ha använt dem om hon skulle ha blivit dålig i magen, men det blev hon aldrig. Mitt tips är att köpa två badbyxor, för man vill inte lämna in dem på tvätt eftersom de används hela tiden och de blir rätt ofräscha efter ett tag med massa kiss och bajs. Vi rengjorde den efter varje dag med tvål och lät den torka, men det hade varit trevligare med en till. :) Hoppas att ni får en underbar resa! Kram!

   Radera
 2. Tack så jättemycket för tipsen! Har varit idag och köpt två badbyxor som är tajta vid låren =) Han brukar också säga till så fort han har bajsat så vi får helt enkelt ta bort det så fort som möjligt och ha den andra byxan i reserv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att jag kunde hjälpa till! Ha en underbar resa! :)

   Radera