04 maj, 2012

Vi ♥ Millennium

Nu är vi tillbaka på vårt favorithotell som vi började denna resa på! Det låter kanske lite knasigt att vi väljer att bo på ett stort lyxhotell mitt i centrala "partystaden" Patong, men fördelarna är så himla många att vi tycker att det är värt att lägga lite extra pengar på ett bra boende nu när vi reser med små barn.

Här är det otroligt fräscha rum liksom hotellets övriga faciliteter och frukosten är gudomlig, poolområdet och gymmet ligger på fjärde våningen (där vi bor) och håller toppklass, det är i princip helt myggfritt (till skillnad från Karon där vi bodde på Phuket Orchid Resort & Spa), hotellet ligger inbakat i det jättestora shoppingkomplexet Jungceylon vilket gör att det är nära till luftkonditionerade ytor som Amanda kan springa fritt på, trafiken är enkelriktad vilket underlättar för oss högertrafikare och eftersom vi ändå inte badar på stranden på dagarna spelar det ingen roll att den här stranden inte är den finaste i Thailand. 


Happy family som just checkat in på Millennium Resort för andra gången den här semestern

Vi älskar det här hotellet och ser med glädje fram emot att spendera de sista nio dagarna av semestern här. Alla underbara öar och paradisstränder här i Thailand får vi besöka igen när barnen har blivit lite större, det ser jag redan fram emot! Kram från oss!

1 kommentar:

  1. Riktigt söta tjejer!! Längtar allt tillbaks lite till när våra två tjejer var så små,,,, men allt har sin tid;) kram Mona L

    SvaraRadera