12 maj, 2012

Vi har det bra!

Här kommer några härliga bilder från de senaste dagarna och som ni kan se har vi det fortfarande fantastiskt. Vädret har varit fint och förutom att jag hade en jobbig huvudvärk igår har allt varit prima!7 kommentarer:

 1. Gud vilka fina bilder :) kul att höra att ni har det bra!

  SvaraRadera
 2. Så himla härliga bilder!
  Att ni haft en helt underbar semester råder ju verkligen ingen vekan om :)

  SvaraRadera
 3. vilka härliga bilder :) lite avis! Ni kan ju ta med solen och lite värme hem :) så ses vi på onsdag då jag jobbar! :) Kram

  SvaraRadera
 4. Underbart härliga bilder från er resa! En fråga, vad har ni för solskyddskläder på Olivia? Kan vara bra att veta inför sommaren här :) Vi har en liten prinsessa i samma ålder nämligen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Vi har solskyddskläder från Aussies Finest till henne och de är smidiga eftersom det är knappar i grenen så att man enkelt kan byta blöja utan att ta av dräkten. De kan vara lite svåra att få tag på, men jag hoppas att du hittar några i rätt storlek. Den vita som är i storlek 62 är till salu om du är intresserad för den kommer inte Olivia att kunna ha i sommar. Maila mig om du är intresserad. :)

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 5. Tusen Tack för tipset! :) Hittade en hemsida som sålde dom, underbart! :) Hade gärna köpt den, men den är för liten redan. Återigen Tack :)

  SvaraRadera