02 maj, 2012

Nalle Puh

Vi fick en Nalle Puh-film från Disney för ett tag sedan och jag valde medvetet att spara den till den här Thailandsresan, eftersom jag vet att Amanda brukar bli helt peppad på alla figurer när hon börjar titta på någonting nytt. Nalle Puh finns ju till skillnad från Pippi och Alfons även utomlands, så hon blir numera superglad när hon ser Nalle Puh på badringar och annat. Vi gav Amanda den nya filmen när vi hade varit här ungefär en vecka och det dröjde inte länge förrän hon hittade supergulliga Puh-mjukisdjur på en mataffär. Hon valde just Nalle Puh, men eftersom de bara kostade 25 kr/st köpte vi även Nasse, Ior och Tiger i smyg som hon ska få senare. 


Olivia och Amanda myser och tittar på den nya Nalle Puh-filmen, tillsammans med Nalle Puh

Vad jag skulle komma till med detta inlägg är att både jag och Jonas nynnar på Nalle Puh-sånger precis hela tiden, eftersom Amanda vill se filmen typ två gånger per dag. Hon sitter förstås inte och tittar hela tiden, men man hör ju musiken i bakgrunden på hotellrummet och resultatet blir sånger om bland annat håning och Baksen på våra hjärnor, haha. Nu när barnen sover för natten ska vi därför titta på Dexter och försöka skrubba bort musiken, trots att vi vet att den kommer tillbaka imorgon… God natt säger vi från Thailand! 

Filmen om Nalle Puh är hur som helst väldigt gullig och huvudsaken är förstås att Amanda gillar den

2 kommentarer:

 1. Så härligt ni har det! Vilket hotell flyttar ni in på i morgon då? Stella saknar sin kompis och frågar varje morgon om Amanda är på förskolan :)Här hemma är all snö snart borta nu när solen äntligen börjar värma lite. Kram på er alla!
  Anna, Fredrik & Stella

  SvaraRadera
 2. Ni måste verkligen se den på engelska också! Sekvensen med repet är fylld med ordvitsar på knot, not, naught, knock osv.
  Ser för övrigt helt underbart ut att vara utomlands!

  kram!

  SvaraRadera