15 maj, 2012

Kickstart!

Den här namnsdagen (grattis alla andra Sofior) har jag verkligen varit effektiv. Förutom att jag har tagit hand om samt lekt med mina kära barn så har jag promenerat 12 km, krattat gräs, styrketränat och sprungit 90-sekundersintervaller med Sofia. Så himla skönt att komma igång med träningen på riktigt, nu är jag galet peppad! Natti natti!

Några bilder från den här soliga tisdagen och den fina namnsdagsrosen som jag fick av min mamma

3 kommentarer:

 1. Hej vännen och välkomna hem!

  och såklart, grattis på namnsdagen i efterskott!

  Grym dag du haft vännen, du är så målmedveten! Inte många som skulle hitta motivation till så många träningspass på en och samma dag! De flesta skulle vara nöjda med sig själva för länge sedan.

  Själv är jag ledig idag och imorgon men måste tillbringa dagen hemma. Är väldigt hängig och har ont i huvudet och leder. Blä! Hoppas det går över fort! Hade egentligen planerat in att umgå med Simi&Tanja idag så känns verkligen trist!

  Skulle vara mysigt att skypa någon kväll och höra om er semester.

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Härligt med sol! Själv är jag inne i en träningssvacka, men kul att se andra som ligger i :)

  Min vän har startat en second hand på nätet som riktar in sig på barnkläder av finare märken för billigt pris, ett tips för dig med småbarn: http://newin.se/

  Ta hand om dig!
  Evelina

  SvaraRadera
 3. skönt med en kickstart! själv är jag snart klar med min utmaning, 4 dgr kvar eller nåt sånt ;) men har kommit igång med träningen ordentligt nu efter efterkontrollen. sprungit min första tur också, så skönt!
  välkommen hem!

  SvaraRadera