20 maj, 2012

Hoppelihopp!

Det finns en sak som Amanda har älskat ända sedan hon kunde gå och det är att HOPPA! Hon hoppar överallt och redan förra sommaren var hon så himla peppad på mina kusiners studsmatta. Amanda hade jätteroligt varje gång hon överlyckligt fick klättra upp i en studsmatta så vi bestämde redan då att hon skulle få en egen i år. 

Alice och Amanda (då 1,5 år) på mina kusiners gård förra sommaren

Som Amanda har längtat och pratat om att hon ska få en studsmatta när snön är borta från gräsmattan, haha, sötskruttan! Efter att ha sett REA:s test av studsmattor valde vi att beställa en stor Champion från Studsexperten och jag hoppas och tror att det är värt att investera i en säker studsmatta som håller länge. Vi har ju två busungar som ska leka i den under flera år så det blir nog ett bra köp. Gissa om Amanda är förväntansfull och peppad just nu!?

Så här ser Amanda och Olivias nya studsmatta ut


2 kommentarer:

 1. Ganska stor skillnad i pris, men jo, jag skulle också välja att lägga dom där extra tusenlapparna. Bara att titta på det där kantskyddstestet gör ju att man får ont i magen... Dom andra två var ju helt värdelösa!

  Tänk vilken lycka att få en egen studsmatta! Hade vi villa med stor tomt så skulle vi med all säkerhet ha en vi också :) Men som vi bor nu så skulle den ta upp typ 2/3 av hela uteplatsen, haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kändes inte som ett svårt val att välja den som var säkrast. :) Ni får komma ut till oss i Täfteå och hälsa på någon dag! Då kan barnen studsa och vi sola på gården. :)

   Radera