12 maj, 2012

Bästa badbruden!

Amanda har blivit en riktig tuffing i vattnet under de här veckorna och det är förstås jättekul att se. När vi gick ut till poolen för att bada och mysa en stund vid 17-tiden idag fick Amanda för första gången bada utan badkepsen och soldräkten (som vi innan har haft som krav för att hon ska få bada, eftersom det är så lätt att hon bränner sig annars) och det verkar som att hon njöt ännu mer då. Hon hoppade, badade (med solglasögon), duschade, busade, charmade alla andra hotellgäster och hade "jettelolit". Ett som är säkert är att vi kommer att bada ofta på badhus med henne tills det är tillräckligt varmt i havet, så alla våra kompisar som vill följa med är så välkomna! 

Hopp i vattnet...

…och upp som en solstråle!

Nu har hela familjen duschat och gjort sig i ordning för att gå ut och äta middag. Hoppas att ni har en trevlig lördag där hemma i Sverige (och i alla andra länder där det finns läsare)! Kram!

1 kommentar:

  1. Japp, jag är en mammaledig läsare boende i London :-) Flyttar dock hem till gamla svedala om 10 dagar. Efter ett par år utomlands hinner man längta hem. Tack för en riktig toppenblogg! Kram

    SvaraRadera