01 maj, 2012

1 maj

Nu har vi ätit frukost, tränat (Jonas har gymmat och Amanda har hoppat i sängen), smörjt in oss och är redo för en dag vid poolen. Det känns med andra ord som att det kommer att bli en trevlig första maj för oss. Här är några bilder som jag fotade under gårdagen. :) Puss från oss!

6 kommentarer:

 1. Härliga bilder! Här är det inte så varmt, blåser typ orkan och det finns snö kvar. Med andra ord, skynda er inte hem...må så gott!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vi ska stanna här så länge vi bara kan!

   Radera
 2. Jeanette (Sundsvall)1 maj 2012 16:33:00

  Hej!!

  Nu var det jättelänge sedan jag kommenterade i din blogg. Sedan sist har vi fått vår Donkey OCH vår efterlängtade lillebror Nils som nu hunnit bli en månad. Läser din blogg dagligen men oftast från telefonen så det är min enda ursäkt till att jag kommenterar så lite nu. Ska bättra mig :)!! Gillar verkligen din blogg och även om jag bog aldrig kommer upp i ditt tempo på vissa plan så är du onekligen en inspiration på många sätt!

  Jättekul att gå följa er när ni är i Thailand också :).

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Frida Stegeby1 maj 2012 17:42:00

  Ser ut som att ni har det hærligt!

  SvaraRadera
 4. Åh, så härligt det ser ut!

  SvaraRadera
 5. Vah härligt med lugn och ro. Det här verkar ju vara bästa tiden på året att åka utomlands. Vi var till turkiet samma tid förra året och det var så lagom varmt och ganska lugnt.

  SvaraRadera