28 april, 2012

Våra älskade barn sover för natten sedan en timme tillbaka och vi tittar på senaste säsongen av Dexter. Imorgon väntar sista dagen här på Millennium Resort och sedan åker vi till Phuket Orchid Resort & Spa. Livet är härligt!

Finaste systrarna Ahlehjelm

5 kommentarer:

 1. Ni verkar ha det precis så underbart man ska då man är på resa med sina finaste. Tänkte fråga dig om ni har vaccinerat Olivia inför denna resa? Vi ska åka utomlands med vår lilla kille som är sju månader men jag får inget grepp om man måste vaccinera eller inte då jag kollat runt på nätet. Vi ska bara till Turkiet på charter dock men man vill ju vara säker på att man gjort "rätt".. Kanske du har någon aning som rest med små barn några gånger nu :)
  Tack för trevlig läsning.

  hälsn
  josefine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja, vi vaccinerade Olivia en månad i förtid och då fick hon även Hepatit-vaccin. Hon kommer även att vaccineras när hon kommer hem (vid 3 månader som vanligt), för att få fullgott skydd. Jag har läst att bebisar får skydd från mamman genom bröstmjölken om man ammar, men vi vaccinerade henne för säkerhets skull. Hoppas att ni får en härlig resa!

   Radera