04 augusti, 2011

Välkommen in till oss!

Igår fyllde jag vårt nya skoskåp som vi har i tvättstugan och när jag ändå röjde upp lite passade jag på att fota vår hall. Den är inte färdig än, men vi har i alla fall kommit en bit på vägen. Tanken är att vi ska få upp lite mer på väggarna, speciellt de som ni ser här på första bilden.
När man kikar in hos oss ser man vår praktiska golvmatta som vi har skurit till och den älskade pallen från IKEA som hänger med sedan lägenheten. Bredvid pallen har vi satt upp ett magnetiskt skohorn från Blomus. Dörren som syns till höger går in till tvättstugan.

Direkt till vänster har vi ett skåp som rymmer centralen för golvvärmen. Detta skåp har vi målat vitt och satt en glasskiva på. I burkarna från Lagerhaus har vi bilnyckeln och annat som man snabbt vill komma åt. Ovanför skåpet har vi nyligen satt upp en spegel med vit ram som jag fyndade på IKEA och bredvid skåpet står en smal golvlampa.

Om man ser hallen från andra hållet ser det ut så här. Inom kort, hoppas jag, ska vi byta ut ytterdörren till en dörr med ett runt fönster, eftersom det skulle passa vår stil mycket bättre. Direkt innanför dörren har vi vita Wave-hängare från Design House Stockholm och på andra sidan ett grått nyckelskåp från IKEA. Under nyckelskåpet ska vi sätta vår vita postlåda från Bruka Design, där vi kan lägga posten i väntan på genomgång.

Innanför tvättstugesdörren finns ett tapetserat utrymme där det tidigare har stått en garderob. Där har vi satt våra hatt- och skohyllor från Essem Design. Det var inte lätt att hitta hyllor som var måttanpassade och som passade vår stil, men dessa som man kapar själv blev till slut toppen. På hatthyllan står svarta tyglådor från Färg & Form som rymmer bland annat Amandas mössor och bakom skohyllan har vi satt plexiglas för att skydda tapeten från blöta skor.

4 kommentarer:

 1. Vilken underbar hall ni har, hur fint som helst!

  SvaraRadera
 2. Charlotte: Tack, vad glad jag blir! :)

  SvaraRadera
 3. Wow filken fin hall! Gillar skarpt!

  SvaraRadera
 4. Missade ju bilderna på hallen totalt! superfint blev det ju!

  SvaraRadera