22 augusti, 2011

Mysig kalasdag och första dagen på förskolan

Efter Ebbas trevliga kalas stannade Amanda och jag kvar hos födelsedagsbarnet och åt middag, så vi kom hem ganska sent efter att vi hämtat Jonas på hans jobb. Det blev en rolig och soft söndag!

Amanda på väg till kalaset med ett paket i högsta hugg

Födelsedagstjejen Ebba som fyllde 2 år igår

Viggo, Amanda och Ebba åt kakor och busade i Ebbas nya tält

Efter middagen fortsatte leken ute på gården för våra gullungar

Idag började inskolningen för Amanda och allt har än så länge gått jättebra. Vi fick en trevlig inskolningsfröken och Amanda verkar redan trivas. Hon har ju sin kompis Stella på samma avdelning så hela morgonen peppade hon för att gå dit. För att fira att det har gått så bra har vi nyss ätit en god våffelmiddag och vi håller nu tummarna att det går lika bra imorgon! :)

 
Självklart behövde inte Amanda bära sin ryggsäck, med snörena hängades dessutom, men så här såg hon ut när hon var redo att sätta sig i vagnen och promenera med mig till förskolan för första gången

 
Amanda lekte med sin fröken och jag höll mig bakom en hylla :)

Våffelmiddagen var uppskattad och Amanda åt upp nästan all mat från tallriken

3 kommentarer:

 1. Nu har lillskruttan blivit stor och kommer säkert att trivas bra på förskolan Lycka till med den fortsatta inskolningen.....
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt att det gick bra första dagen. Hoppas det fortsätter lika bra. Har ni långt att gå till förskolan?

  SvaraRadera
 3. Kristina: Tack!

  Josefin: Vi har ca 15 minuters promenad till förskolan som ligger vid skolan i Täfteå. Det blir smidigt att i framtiden, förhoppningsvis, hämta båda barnen på samma ställe. :) Tack och kram på er!

  SvaraRadera