09 augusti, 2011

2,6 mil cykling - check!

Det var ett riktigt träningspass att cykla till och från Nydala och det är tur att Amanda gillar att åka bak på cykeln, för Runkeeper-appen visade att det sammanlagt blev hela 2,6 mil. Eftersom vi cyklade på en 90-väg några kilometer av sträckan var det tryggt att ha hjälm på oss båda.Vi har haft en jättetrevlig dag på 4H-gården och i äventyrslekparken och jag ska visa lite bilder senare. Nu ska jag dock passa på att dammsuga och torka golven här hemma medan Amanda sover färdigt ute i vagnen. Hon somnade när vi hade en liten bit kvar till Täfteå och tyvärr var vår Hamax Sleepy-cykelstol inte lika sovvänlig som jag hoppats på. Man kan justera stolen så att den blir lite liggande, men med cykelhjälmen på faller lilla huvudet framåt ändå. Nästa gång ska jag testa att använda en bakåtvänd nackkrage på henne. :) Tjingeling!

5 kommentarer:

 1. Bra att ni har hjälm på er, men det känns som att det kvittar om det skulle hända en olyka på en 90 väg!! Jag skulle nog inte cykla på en 90 väg med ett barn bak...men det är ju upp till var och en...

  SvaraRadera
 2. Ni är välkomna, blöjbjörn-kopian ligger nu och väntar på sin nya matte. Ni behöver inte ge oss nåt för den, bättre att den kommer till anvädning hos Amanda som gillar den än att den ligger längst ner i Alvas korg med mjukdjur.
  Vi har börjat jobba nu, men kvällstid är vi oftast hemma och till helgen med.

  SvaraRadera
 3. Klokt att ni använder hjälm båda två.Hoppas att ni haft en härlig dag....
  Kram

  SvaraRadera
 4. Anonym: Du har helt rätt i att en hjälm kanske inte hjälper om det händer en allvarlig olycka på den sträckan där det inte fanns cykelbana, men däremot om man cyklar omkull av någon anledning.

  Åsa: Så snällt av er, vi ses snart då! :) Kram!

  SvaraRadera
 5. Sofia Ahlehjelm9 aug. 2011 22:38:00

  Kristina: Tack detsamma! :) Kram

  SvaraRadera